Preview Mode Links will not work in preview mode

Op Ons Bord

Dec 3, 2019

In deze laatste aflevering van Op Ons Bord blikt Justin kort terug op een seizoen vol nieuwe inzichten en kijkt hij met twee wetenschappers nog één keer naar het totale plaatje. Want wat kunnen we zelf doen, wat kan de supermarkt doen en welke verantwoordelijkheid heeft de overheid als het gaat om goed eten?


Jul 2, 2019

Justin duikt dieper in alle vleesopvolgende ontwikkelingen van nu en de toekomst. Hij spreekt Bert (manager van het vegaschap van Albert Heijn) bij Vega Fit over de ontwikkelingen in het almaar groter wordende vegaschap en neemt een kijkje bij de productie. Ook gaat hij langs bij Ira van Eelen, de dochter van de man die...


Jun 18, 2019

Om beter te begrijpen waarom plantaardiger eten zo belangrijk is en hoe ons bord er dan uit gaat zien, spreekt Justin met Jeroen van de Green Protein Alliance en vegan journalist/ondernemer Cilla van Plantastic.


May 14, 2019

Op bezoek bij melkveehouder Koos leert Justin meer over kringlooplandbouw en wat nodig is om een volledig duurzame kringloop te sluiten.


Apr 30, 2019

Wat is een vertical farm? Justin gaat langs bij ‘boer’ Willem Bas die sla op water teelt en verdiept zich in de technologische voedselontwikkelingen van vroeger en nu.